2015-11-23 17:45:36• hírek • Kocsis Zoltán

Aszfaltba vájt gödör nyelte el az autó kerekét

Egyszerre megdöbbentő és felháborító az a fénykép, amely a hétvégén került fel a legnépszerűbb közösségi oldalra és amelyen egy pórul járt személygépkocsi szerepel.

Amint az a fotón tisztán látszik, a Peugeot nem balesetnek esett áldozatul, hanem a Szatmárnémetiben zajló felújítási munkálatoknak! Az is tisztán látszik, hogy az amúgy szatmári rendszámú gépkocsi a Wesselényi (Wolfenbüttel) utcán akadt el, jobb első kerekét ugyanis egyszerűen elnyelte az aszfaltba vájt gödör.

A saját módszereivel a felelőtlen, pofátlan autósok ellen küzdő Idiots Drivers közösség osztotta meg a fotót és azt a kommentárt fűzte hozzá, hogy valószínűleg a munkálatok nem voltak megfelelően megjelölve, az autósokat nem figyelmeztették kellőképpen.

A hozzászólások természetesen már nem ennyire visszafogottak, mi pedig csak emlékeztetni szeretnénk: idén Szatmárnémetiben és Nagykárolyban is életét vesztette már egy kerékpáros, amiért éjszaka egy-egy - a közművesítési munkálatokat szolgáló - gödörbe esett! De arra is volt már példa, hogy kamion akadt el az Energiei utcában hasonló körülmények között....

A kérdés csak az - meddig lehet ezt még így...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: